У Москві почалися затримання радикалів

Поділитися
У Москві для дотримання безпеки в районі Київського вокзалу залучені внутрішні війська МВС - у зв'язку з інформацією про можливі несанкціоновані акції. Міліція вже затримала 20 людей, - це представники національних діаспор і радикальної молоді, повідомив представник ГУВС Москви Віктор Бірюков.
У Москві для дотримання безпеки в районі Київського вокзалу залучені внутрішні війська МВС - у зв'язку з інформацією про можливі несанкціоновані акції. Міліція вже затримала 20 людей, - це представники національних діаспор і радикальної молоді, повідомив представник ГУВС Москви Віктор Бірюков.Біля станції метро "Київська" і на площі поблизу торгового центру "Європейський" чергують посилені наряди міліції, під'їхали броньовані автомобілі та автобуси із співробітниками ОМОНу, а також бойові машини "Тигр". Нагадаємо, раніше голова Федерації мігрантів Росії попросив приїжджих у Москві проявляти обережність з огляду на можливі зіткнення із групами радикально налаштованої молоді - особливо, за його словами, це стосується працівників торгівлі. За словами джерела Інтерфаксу в правоохоронних органах, у національній діаспорі «категорично спростували намір провести якусь масову акцію». Тим часом повідомлення про можливу акцію мешканців Північного Кавказу стали надходити з Петербурга. На Сінній площі чергують десятки співробітників міліції; на площі припарковано не менше 10 вантажівок з ОМОНом і військовослужбовцями МВС. Зараз торговий центр, станція метро «Київська» і вокзал працюють у звичайному режимі, проте їх охороняють посилені наряди міліції і ОМОН, а замість патрулів з трьох міліціонерів біля турнікетів чергують групи по чотири-п'ять людей у спеціальному захисті зі спецзасобами. Повідомляється, що охоронці комплексу оглядають відвідувачів на наявність колючих та ріжучих предметів, а також обшукують їх за допомогою металошукачів. Перед «Європейським» стоять машини міліції і кілька автобусів зі спецназівцями.

За матеріалами «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі