У МНС заявляють про контрольованість ситуації у підтоплених районах Закарпаття

Поділитися
Станом на 7:00 понеділка в 11 районах Закарпатської області (Берегівський, Виноградівський, Воловецький, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Рахівський, Свалявський, Тячівський та Хустський), які були підтоплені тало-дощовою повінню, ситуація стабільна, контрольована.
Станом на 7:00 понеділка в 11 районах Закарпатської області (Берегівський, Виноградівський, Воловецький, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Рахівський, Свалявський, Тячівський та Хустський), які були підтоплені тало-дощовою повінню, ситуація стабільна, контрольована.На всіх річках спостерігається подальший спад рівнів води, повідомляє прес-служба МНС України. У даний час проводяться аварійно-відновлювальні роботи, до яких залучено комунальні служби області та підрозділи МНС (всього 63 людини і 16 одиниць техніки, у тому числі від МНС 36 осіб і 9 одиниць техніки). Як повідомлялося, за станом на 10 грудня у Закарпатській області через негоду було підтоплено 1133 домогосподарства, 214 підвалів житлових будинків, 404 колодязя, 121 га сільськогосподарських угідь, пошкоджено близько 305 метрів берегоукріплень і 6200 метрів автодоріг, 4 залізобетонні та 9 дерев'яних мостів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі