У міліції пояснили, за що затримали Найєма

Поділитися
У київській міліції категорично спростовують інформацію про те, що журналіст «Української правди» Мустафа Найєм був затриманий «за те, що у нього східний тип обличчя». Про це сказано у розповсюдженій сьогодні заяві столичної міліції.
У київській міліції категорично спростовують інформацію про те, що журналіст «Української правди» Мустафа Найєм був затриманий «за те, що у нього східний тип обличчя». Про це сказано у розповсюдженій сьогодні заяві столичної міліції.В даний час інспекція з особового складу ГУ МВС України в м. Києві за фактом доставки Мустафи Найєма до райуправління проводить службову перевірку. Попередньо з’ясовано, що 13 грудня о 17:30 нарядами міліції було отримано інформацію, що на проспекті Свободи чоловік та жінка вчинили пограбування. Зловмисники відібрали у заявниці ювелірні вироби, 300 гривень та мобільний телефон. Під час відпрацювання цього повідомлення співробітники групи швидкого реагування ПМОМ «Беркут»  помітили на вулиці Електриків, 26 автомобіль «Міні-Купер», у якому перебували двоє невідомих. Саме з цим, згідно заяві міліції, і була пов’язана перевірка документів журналіста. Крім того, у міліції спростували той факт, що у Мустафи Найєма відібрали мобільний телефон, а потім підкинули його йому назад. «Уже перебуваючи в патрульній машині, чоловік почав голосно розмовляти мобільним телефоном, у зв’язку з чим міліціонери попросили його не користуватися мобільним і покласти телефон біля себе», - сказано у повідомленні. «Перевіркою з’ясовано, що працівники міліції не застосовували до журналіста спеціальні засоби та заходи фізичного впливу», - заявляє міліція. Нагадаємо, увечері в понеділок, 13 грудня, у ЗМІ з’явилася інформація про затримання «Беркутом» Мустафи Найєма. Як повідомив сам журналіст та його колега, Найєма у грубій формі просили пред’явити документи та назвали його «особою кавказької національності».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі