У Латвії вперше з часів відновлення незалежності оголошено надзвичайну ситуацію

Поділитися
© nationsonline.org
У четвер уряд Латвії вперше з часів відновлення незалежності оголосив надзвичайну ситуацію у 40 краях країни. Причиною послужили тривалі проблеми з електропостачанням через сильні снігопади.
У четвер уряд Латвії вперше з часів відновлення незалежності оголосив надзвичайну ситуацію у 40 краях країни. Причиною послужили тривалі проблеми з електропостачанням через сильні снігопади.Надзвичайна ситуація оголошена в Резекненському, Вілянському, Карсавському, Ціблському, Дагдському, Краславському, Прейльському, Ліванському, Лудзенському, Рієбіньскому, Аглонському, Зілупському, Даугавпілсському, Екабпілсському та інших краях - по території всієї країни. Рига до списку не увійшла, проте він ще може бути продовжений. За словами прес-секретаря Кабінету міністрів країни Айвіса Фрейденфельдса, рішення про оголошення надзвичайної ситуації уряд прийняв вперше з часів відновлення незалежності. Із 24 грудня на території країни спостерігаються тривалі снігопади, у результаті чого утворився значний шар снігу. Проблеми з енергопостачанням почалися в перші дні року через рясні снігопади і крижаний дощ. Досі перебої у постачанні електрикою відчувають 14 тис. домашніх господарств. В умовах надзвичайної ситуації можуть бути обмежені права і свободи юридичних і фізичних осіб.

За матеріалами: NovoNews

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі