Творця Facebook знову звинуватили в крадіжці ідеї соцмережі

Поділитися
Творця Facebook Марка Цукерберга знову звинуватили у крадіжці ідеї соціальної мережі. Брати Тайлер і Кемерон Вінклвосс подали позов проти Цукерберга до окружного суду штату Каліфорнія.
Творця Facebook Марка Цукерберга знову звинуватили у крадіжці ідеї соціальної мережі. Брати Тайлер і Кемерон Вінклвосс подали позов проти Цукерберга до окружного суду штату Каліфорнія. У своєму позові брати Вінклвосс вимагають визнати творця Facebook винним у викраденні ідеї соцмережі, а також у шахрайстві з цінними паперами компанії. Вони вимагають стягнути з Facebook компенсацію, розмір якої не уточнено. Раніше Вінклвосси вже отримали компенсацію від Facebook за припинення судової справи. Однак тепер вони заявляють, що Цукерберг і Facebook не поставили їх до відома про справжню вартість Facebook, яка перевищує ті оцінки, які використовували для визначення виплаченої їм раніше компенсації. Справа між Цукербергом і його колишніми однокурсниками по Гарвардському університету братами Вінклвосс і Дівьей Нарендра почалася в 2004 році. Тоді позивачі стверджували, що запросили Цукерберга взяти участь у запуску студентського сайту ConnectU. Зокрема, завданням Цукерберга було написати вихідний код для сайту. У 2007 році позов був знятий із судового розгляду і за кілька місяців поданий знову. Через рік сторонам вдалося прийти до позасудової угоди, за умовами якої Вінклвосси отримали 65 мільйонів доларів.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі