Subaru Impreza та Legacy стали доступнішими завдяки новим цінам та спеціальним умовам кредитування Subaru Finance

Поділитися
З 14 грудня 2010 року «Субару Україна» встановлює нові ціни на моделі Legacy та Impreza. Більш того, всі покупці отримають передплачену на 3 роки карту Subaru Assistance, а також можливість придбати автомобіль в кредит за новими умовами програми Subaru Finаnce.

З 14 грудня 2010 року «Субару Україна» встановлює нові ціни на моделі Legacy та Impreza. Більш того, всі покупці отримають передплачену на 3 роки карту Subaru Assistance, а також можливість придбати автомобіль в кредит за новими умовами програми Subaru Finаnce.

Найбільш популярна комплектація динамічної Impreza з 2-х літровим двигуном потужністю 150 к.с. і автоматичною КПП тепер доступна за новою ціною - 201 500 грн в кузові «седан» та 202 900 грн. в кузові «хетчбек». Комплектацію XV зі збільшеним кліренсом, обвісом в стилі «аутбек» та коробкою «автомат» можна придбати дешевше на 7% - за 220 000 грн. Всі модифікації моделі Impreza пропонуються також із механічною КПП. Найдоступніша комплектація з півторалітровым двигуном и механічною КПП тепер коштує 187 900 грн.

Седан бізнес-класу Subaru Legacy з 2-літровим силовим агрегатом і механічною КПП відтепер коштує 225 000 грн. Комплектація з варіатором в кузові «седан» пропонується за 237 900 грн. і за 259 580 грн. в кузові «універсал». Топ-версія седану Legacy з 2,5-літровым двигуном, варіатором, шкіряним оздобленням салону та люком подешевшала на 12% і тепер коштує 251 100 грн.

Всі покупці, що стануть власниками автомобілів Subaru до 31 березня 2011 року, отримають в подарунок карту Subaru Assistance з передплатою на весь термін гарантії (3 роки). Умови програми, що діє в 40-ка країнах Європи, було розроблено спеціально для власників «Субару» і, окрім технічної допомоги, включають будь-яку інформаційну підтримку в дорозі.

Автомобілі Subaru також можна придбати в кредит за новими умовами. В рамках програми Subaru Finance максимальний термін кредитування складає до 7-ми років, а відсоткова ставка у гривні варіюється від 0% до 15,8% річних.

//Subaru.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі