Samsung Electronics передадуть у спадщину

Поділитися
Глава корейської Samsung Electronics Лі Кун Хі має намір сприяти висуванню його сина на посаду головного виконавчого директора Samsung. За словами нинішнього керівника компанії, спочатку молодий менеджер буде наближений до нинішнього керівництва компанії, пізніше буде курирувати основні для компанії напрями діяльності, зокрема виробництво мікросхем пам'яті, телевізорів і плоских панелей.
Глава корейської Samsung Electronics Лі Кун Хі має намір сприяти висуванню його сина на посаду головного виконавчого директора Samsung. За словами нинішнього керівника компанії, спочатку молодий менеджер буде наближений до нинішнього керівництва компанії, пізніше буде курирувати основні для компанії напрями діяльності, зокрема виробництво мікросхем пам'яті, телевізорів і плоских панелей.Лі Кун Хі говорить, що його син Лі Чже Ен зараз займає посаду віце-президента, відповідального за операційну діяльність компанії, проте в кінці року пройдуть загальнорічні збори в компанії, де зберуться всі керівники Samsung Group і Лі Кун Хі буде клопотатися щодо призначення на високий пост свого сина. При цьому, він погоджується з тим, що з призначенням Лі Чже Єна відбудуться і деякі додаткові зміни в команді менеджерів Samsung Electronics. Прес-секретар Samsung Group говорить, що дії нинішнього глави компанії повністю вписуються в нинішній кодекс і статут Samsung. На сьогодні Лі-старший є найбагатшою людиною Південної Кореї. До управління компанією він повернувся у березні цього року, після того, як щодо нього поліція закрила розслідування за звинуваченням в ухиленні від сплати податків.

За матеріалами CyberSecurity.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі