Росія не хоче скасовувати нічну перевірку документів у поїздах

Поділитися
Російська сторона не приєдналася до експерименту щодо скасування подвійного митного та прикордонного контролю у пасажирських потягах Київ-Москва.
Російська сторона не приєдналася до експерименту щодо скасування подвійного митного та прикордонного контролю у пасажирських потягах Київ-Москва.Про це повідомляє прес-служба Держмитниці України. Домовленості про спрощення такого контролю були досягнуті президентами України і Російської Федерації. Російські колеги поки що не приєдналися до експерименту. Отже, поки що пасажирам доведеться не спати, перетинаючи кордон Росії. Нагадаємо, Київ, зі свого боку, із 24 грудня спробував запровадити нову систему контролю у потязі №1/2 Київ-Москва-Київ. Нова схема відрізняється тим, що митний і прикордонний контроль ведеться не пізно вночі на прикордонному залізничному пункті пропуску, а безпосередньо перед відправленням поїзда до Москви зі станції «Київ-Пасажирський». Контроль на зворотному шляху митники та прикордонники будуть проводити за півгодини до прибуття поїзда до Києва, на перегоні від станції «Дарниця» до центрального залізничного вокзалу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі