РФ призупинила польоти стратегічних бомбардувальників у зв'язку з авіакатастрофою

Поділитися
Польоти стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, які оснащені тими ж авіадвигунами, які стояли на військово-транспортному літаку Ан-22, що розбився під Тулою, призупинені.
Польоти стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, які оснащені тими ж авіадвигунами, які стояли на військово-транспортному літаку Ан-22, що розбився під Тулою, призупинені.Про це повідомляють російські інформагентства з посиланням на прес-секретаря управління прес-служби та інформації Міноборони Росії полковника Володимира Дріка. "З метою дотримання умов безпеки експлуатації літаків, оснащених ідентичними двигунами, це такі як Ан-22 і Ту-95МС, рішенням головнокомандувача ВПС, польоти їх тимчасово припинено до з'ясування причин падіння", - сказав Дрік. У Тульській області у ніч на середу розбився літак російських ВПС Ан-22 "Антей". За даними Слідчого комітету, 12 військових льотчиків зі складу двох екіпажів, які перебували на борту, загинули.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі