Рада уточнила порядок перенесення робочих днів

Поділитися
© ZN.UA
Верховна Рада України у вівторок, 11 січня, ухвалила закон «Про внесення змін до статті 67 Кодексу законів про працю України». Закон у цілому підтримали 236 народних депутатів.
Верховна Рада України у вівторок, 11 січня, ухвалила закон «Про внесення змін до статті 67 Кодексу законів про працю України». Закон у цілому підтримали 236 народних депутатів. Закон доповнює Кодекс законів про працю України новими частинами. Зокрема, встановлюється, що «з метою створення сприятливих умов для використання святкових та неробочих днів … Кабінет міністрів не пізніше ніж за три місяці до таких днів може рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій перенести вихідні та робочі дні … для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями». Також, відповідно до закону, власник або уповноважений ним орган у разі застосування рекомендації Кабінету міністрів не пізніше ніж за два місяці видає наказ (розпорядження) про перенесення вихідних та робочих днів на підприємстві, в установі або організації, погоджений з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі