Путін впевнений, що російський бізнес в Європі зазнає утисків з політичних мотивів

Поділитися
Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін вважає, що російські компанії, які працюють в Європі, нерідко стикаються з проблемами, що мають політичне підгрунтя.

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін вважає, що російські компанії, які працюють в Європі, нерідко стикаються з проблемами, що мають політичне підгрунтя.

Виступаючи сьогодні у Німеччині на економічному форумі, організованому газетою Sueddeutsche Zeitung, Путін заявив, що перед російським бізнесом в країнах ЄС часто необгрунтовано "закриваються двері".

Російський прем'єр знову підкреслив необхідність створення загального економічного простору ЄС і Росії.

Відповідаючи на запитання про свої політичні плани, Володимир Путін заявив, що він і президент Дмитро Медвєдєв приймуть "узгоджене рішення в інтересах країни" щодо своєї участі в президентських виборах 2012 року.

Нагадаємо, вчора Володимир Путін запропонував Європі створити економічний альянс, який би простягався від Владивостока до Лісабона.

За словами Путіна, криза показала, що економіки ЄС і Росії є вразливими. Росія, за словами прем'єра, все ще дуже залежить від сировинного ринку. Серед мінусів Європи Путін назвав деіндустріалізацію економіки, яка призводить до втрати позицій ЄС на ринку, в тому числі й на ринку високотехнологічних товарів.

За матеріалами «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі