Продовольча допомога знадобиться 80 мільйонам китайців

Поділитися
Всього 81,37 мільйона китайців, що проживають в районах, які постраждали від стихійних лих цього року, знадобиться продовольча допомога на майбутній зимово-весняний період. Такі дані опублікувало міністерство цивільних справ КНР.
Всього 81,37 мільйона китайців, що проживають в районах, які постраждали від стихійних лих цього року, знадобиться продовольча допомога на майбутній зимово-весняний період. Такі дані опублікувало міністерство цивільних справ КНР. У звіті йдеться, що загальна кількість населення постраждалих районів на 25% більша, ніж показники за останні 20 років. Міністерство назвало цей рік «найбільш катастрофічним» для Китаю за останні два десятиліття. Другим за руйнівністю був лише 2008 рік, коли стався Сичуанський землетрус. Тоді загинуло 87 тисяч осіб і більше 374 тисяч постраждали. Китайська влада виділила 4,1 мільярда юанів (617 мільйонів доларів) на придбання продовольства, одягу, ковдр і опалювальної техніки для жителів постраждалих районів. Нагадаємо, на південні та східні частини Китаю цього року обрушилося 13 тайфунів, які спричинили масштабні повені та руйнування. Окрім того, в результаті багаторазових гірських обвалів і зсувів у західних провінціях загинуло більше 2 тисяч осіб.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі