Повінь у Бразилії забрала життя більше 200 осіб

Поділитися
Кілька сотень осіб загинуло в результаті повеней і обвалів на південному сході Бразилії. У середу, 12 січня, бразильський телеканал GloboNews повідомив про 237 загиблих.
Кілька сотень осіб загинуло в результаті повеней і обвалів на південному сході Бразилії. У середу, 12 січня, бразильський телеканал GloboNews повідомив про 237 загиблих. 39 смертей зафіксовано в гірському регіоні Серрано. Зокрема, про 114 загиблих заявила влада міста Терезополіс, розташованого на північ від Ріо-де-Жанейро. Мер Терезополіса, в якому проживає 180 тисяч осіб, розповів, що близько тисячі жителів міста залишилися без своїх будинків. Крім того, зруйновано десятки мостів і доріг. Кілька десятків людей, зокрема рятувальників, загинули в інших населених пунктах. Деякі з міст залишилися без електрики й телефонного зв'язку. Наразі рятувальники продовжують евакуювати людей із затоплених областей. У рятувальній операції задіяно понад 800 осіб, а також вертольоти.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі