Попов розбереться з перевізниками, які підняли ціни на проїзд у маршрутках

Поділитися
Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов звернувся до Державної інспекції з контролю за цінами з проханням здійснити перевірку економічного обґрунтування підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі приватними перевізниками.
Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов звернувся до Державної інспекції з контролю за цінами з проханням здійснити перевірку економічного обґрунтування підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі приватними перевізниками.Про це у вівторок, 14 грудня, повідомляє прес-служба КМДА. За інформацією Головного управління транспорту, низка перевізників вже підвищили вартість проїзду, направивши економічне обґрунтування. Таке підвищення вони пояснюють тим, що за останній рік зросла мінімальна заробітна плата і подорожчали пально-мастильні матеріали, в тому числі у грудні значно зросли ціни на дизельне паливо. Управління в даний момент робить свій аналіз обґрунтування підвищення вартості проїзду та порівняльний аналіз вартості проїзду в інших містах України. Нагадаємо, 13 грудня столичні перевізники без дозволу влади почали підвищувати ціни на проїзд.9 грудня три компанії-перевізники, які обслуговують ці маршрути, подали обґрунтування на те, щоб підвищити ціни на 20 маршрутах. Щоправда, за словами голови транспортної комісії Дмитра Олійника, Київрада поки ще не розглянула заявку. «Я розумію їхні аргументи - дорожчає паливо, акумулятори. Так що комісія не буде проти», - вважає Олійник. Як повідомлялося раніше, проїзд у столичних маршрутках може подорожчати у зв'язку з прийняттям нового Податкового кодексу. 18 листопада Верховна Рада підвищила акциз на бензин.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі