Південнокорейські ЗМІ: Потяг з подарунками для Кім Чон Ина зійшов з рейок

Поділитися
Потяг, що перевозив подарунки на день народження для Кім Чон Ина, сина лідера КНДР Кім Чен Іра, зійшов з рейок. Про це повідомила південнокорейська радіостанція "Відкрите радіо для Північної Кореї".

Потяг, що перевозив подарунки на день народження для Кім Чон Ина, сина лідера КНДР Кім Чен Іра, зійшов з рейок. Про це повідомила південнокорейська радіостанція "Відкрите радіо для Північної Кореї".

За даними корейських журналістів, інцидент стався 11 грудня біля кордону КНДР з Китаєм. Поїзд, серед іншого, перевозив телевізори та годинники. Потяг вирушив до Пхеньяну з прикордонного міста Синийджу, який є "торговими воротами" Північної Кореї.

День народження Кім Чон Ина відзначається 8 січня.

Про потерпілих у результаті інциденту не повідомляється. Що сталося з вантажем, також не уточнюється.

В якості можливої причини аварії називається зношеність шляхів і залізничного складу в КНДР. Однак джерела радіостанції не виключають, що шляхи могли бути пошкоджені навмисне, оскільки масштаб пошкоджень досить великий.Співрозмовник "Відкритого радіо для Північної Кореї" припустив, що за інцидентом можуть стояти ті, хто не хотів би бачити Кім Чон Уна на місці лідера країни.

У 2010 році Кім Чон Ин зайняв пости члена центрального комітету Трудової партії Кореї і віце-голови центральної військової комісії партії. Спостерігачі називають його майбутнім главою держави.

За матеріалами: Лента.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі