Палестина: Ізраїль відмовився від світу, продовживши будувати поселення

Поділитися
Представники палестинської автономії заявили, що Ізраїль відсторонився від світу, відмовившись припинити будівництво поселень на окупованих територіях.
Представники палестинської автономії заявили, що Ізраїль відсторонився від світу, відмовившись припинити будівництво поселень на окупованих територіях.Раніше уряд США повідомив про припинення своїх безуспішних спроб переконати Ізраїль заморозити будівництво поселень на окупованих палестинських територіях, для того, щоб оживити мирні переговори між сторонами. В обмін на це американці пропонували Ізраїлю безкоштовно 20 винищувачів "Стелс". Ізраїльський прем'єр-міністр Нетаньяху заявив, що як і раніше готовий до мирних переговорів. Цієї осені палестинці та ізраїльтяни повернулися за стіл переговорів після дворічної перерви, однак переговори були практично відразу припинені через рішення Ізраїлю не продовжувати мораторій на будівництво поселень.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі