Олег Кашин сьогодні планує зустрітися зі слідчими

Поділитися
Журналіст газети «Коммерсантъ» Олег Кашин, який був побитий невідомими у ніч на 6 листопада і зараз знаходиться у лікарні, можливо, зустрінеться сьогодні зі слідчими.
Журналіст газети «Коммерсантъ» Олег Кашин, який був побитий невідомими у ніч на 6 листопада і зараз знаходиться у лікарні, можливо, зустрінеться сьогодні зі слідчими.Про це повідомила його дружина Євгенія Мілова. Вона розповіла, що напередодні бачилася зі своїм чоловіком. «Він усе ще перебуває в палаті нейрореанімації, але у лікарів є намір сьогодні його звідти перевести. Тоді відбудеться його зустріч зі слідчими», - уточнила Мілова. Вона додала, що при всій позитивній динаміці стан Кашина, як і раніше залишається важким. Як повідомлялося, Кашин був жорстоко побитий двома невідомими біля свого будинку на П'ятницькій вулиці в Москві. З важкими травмами — переломами гомілки, щелепи, пальців — журналіст був госпіталізований до 36-ої міськлікарні. За фактом нападу розслідується кримінальна справа за статтею «Замах на вбивство групою осіб». Одна з версій причин нападу — професійна діяльність журналіста. Справа перебуває на контролі генпрокурора і глави МВС. Президент РФ Дмитро Медвєдєв доручив вжити всіх необхідних заходів, щоб злочин був розкритий.

За матеріалами: «Эхо Москвы»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі