Охоронці Азарова на Майдані зламали камеру «5 каналу»

Поділитися
Охоронці прем’єр-міністра Миколи Азарова грубо перешкоджали знімальній групі «5 каналу» у виконанні своїх професійних обов’язків. Про це написав журналіст Азад Сафаров у своєму блозі.

Охоронці прем’єр-міністра Миколи Азарова грубо перешкоджали знімальній групі «5 каналу» у виконанні своїх професійних обов’язків. Про це написав журналіст Азад Сафаров у своєму блозі.

Як відзначив журналіст, в суботу, 27 листопада, під час відвідин президентом України Віктором Януковичем та Азаровим наметового містечка на Майдані Незалежності, йому та та операторові Олені Сороці не дали пройти в намет, де з підприємцями спілкувався Азаров.

«Найдивніше те, що ані «Інтеру», ані «1+1», ані ICTV охоронці не заборонили входити до намету. Ба більше - всі три канали, на відміну від 5-го, були попереджені про приїзд високопосадовців і прибули туди разом з ними. Та коли на місце події приїхала знімальна група 5-го, представники Управління державної охорони стіною стали біля входу в намет, де перебував Азаров. Незважаючи на обурення і крики мешканців табору про те, щоб знімальну групу таки пустили всередину, охорона цього не зробила. Незважаючи на моє прохання до охоронців назватися, вони цього не зробили і не показали посвідчень. Коли ж дали команду про те, що Азаров виходить з намету, мене і оператора почали грубо відштовхувати чимдалі від намету. Охоронці стиснули оператора з обох боків, закрили рукою та тілом об’єктив, а також почали від’єднувати дріт мікрофону від камери за оператором. Тільки після криків протестувальників на адресу Азарова про те, що 5-ому не дають знімати, прем’єр- міністр наказав пропустити камеру. Та охоронці і далі намагались від’єднати дріт мікрофону від камери», - описав події Сафаров.

«В результаті охоронці пошкодили камеру DVcamDSR 390 - зламали об’єктив. Технічний відділ 5 каналу збирається відправити камеру на ремонт. Сподіваюсь, Адміністрація президента або Управління державної охорони компенсує витрати каналу і вибачиться бодай перед дівчиною-оператором», - додав журналіст.

За матеріалами блога Азада Сафарова

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі