Обама: Через 10 років після 11 вересня США стали сильнішими

Поділитися
© hereauto.com
Президент США Барак Обама заявив у щотижневому радіозверненні, що його країна за 10 років після терактів 11 вересня 2001 року стала ще сильнішою і продовжить рух вперед, незважаючи на загрози її безпеки.

Б.Обама відзначив, що за останні роки США вдалося знищити кількох ватажків «Аль-Каїди», включаючи головного організатора терактів 11 вересня - Осаму бін Ладена.

За словами президента, уряд країни зберігає пильність, продовжуючи працювати над підвищенням рівня безпеки в аеропортах, портах і на кордонах країни, оскільки терористи не облишили спроб атакувати США.

Президент США у неділю планує відвідати місця, де розгорнулася трагедія 11 вересня. Це місце, де стояли хмарочоси Всесвітнього торгового центру у Нью-Йорку, будинок Пентагону у Вашингтоні, місце падіння пасажирського літака у штаті Пенсільванія. Всього в результаті терактів, при яких застосовуються 4 захоплених пасажирських літака, загинули близько 3 тис. осіб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі