Найєм вимагає звільнити співробітника «Беркута», який його затримав

Поділитися
Журналіст Мустафа Найєм вимагає звільнити співробітника «Беркута», який його затримав. Про це він написав у своїй статті в «Українській правді»
Журналіст Мустафа Найєм вимагає звільнити співробітника «Беркута», який його затримав. Про це він написав у своїй статті в «Українській правді»«Я вимагаю звільнення працівника, який не побажав принести свої вибачення. Ще вчора я побоювався, що це може бути розцінено як помста. Але зараз щиро можу сказати, що у мене немає ніяких залишкових емоцій з приводу події», - заявляє Найєм. За його словами, вчорашній інцидент - це проблема ксенофобії в суспільстві у цілому і в лавах правоохоронних органів зокрема. «Давайте не кривити душею. Інцидент, який стався зі мною - не унікальний. Таке відбувається щодня, щогодини і в усіх регіонах країни», - відзначає журналіст. На його думку, «якщо (президент України) Віктор Янукович і керівники МВС проігнорують вимогу про звільнення вищевказаного співробітника «Беркута», це буде означати тільки одне: влада на боці ксенофобії». Найєм також вимагає оприлюднення інструкцій патрульно-постових служб, згідно з якими вони проводять перевірку документів. Нагадаємо, напередодні Найєма затримали співробітники підрозділу «Беркут». Пізніше він був звільнений. Сам журналіст не пов'язує затримання зі своєю професійною діяльністю.

За матеріалами «Української правди»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі