На Луганщині силовики висадили підприємців-пікетчиків з автобусів

Поділитися
У Луганській області міліція і ДАІ перешкоджають людям, які намагаються виїхати в Київ для участі у Всеукраїнській акції протесту.
У Луганській області міліція і ДАІ перешкоджають людям, які намагаються виїхати в Київ для участі у Всеукраїнській акції протесту.
Про це повідомила голова громадської організації "Об'єднання підприємців міста Червоний Промінь" Ольга Мотинова.
За її словами минулого тижня підприємці Червоного Променя замовили 100 залізничних квитків на потяг "Луганськ-Львів" від станції Дебальцево в Київ.
Щоб дістатися до залізничної станції, підприємці вирішили скористатися своїм власним автотранспортом. Сім невеликих автобусів (по 18 посадочних місць) мали відвезти людей з Червоного Променя.
Проте на місце відправлення автобусів прибула міліція і ДАІ. "Нам заборонили виїздити. До їх приїзду ми встигли відправити декілька автобусів але ці машини були зупинені ДАІ на трасі", - розповіла Мотинова.
За її словами, на відстані 30 км від міста о 18:00 водіїв змусили висадити пасажирів і повернутися в Червоний Промінь".
"Причина, яку нам назвали в ДАІ, - відсутність узгодження щодо  перевезення пасажирів. Для нас незрозуміло, чому ми на цих самих машинах без  дозволів їздимо в Харків за товаром, а поїхати на вокзал не змогли", - зазначила Мотинова. На допомогу підприємцям прийшла профспілка таксистів. Автомобілі забрали людей і відвезли до потягу. "Всупереч усім спробам місцевої влади підприємці міста Червоний Промінь змогли реалізувати своє конституційне право і взяти участь в акції протесту в Києві" - заявила Мотинова. Як повідомив у вівторок, 23 листопада, член Національної координаційної ради підприємців Євгенії Шаповаленко, який є куратором протестних акцій в Західному регіоні, перевізники Львівської області були масово викликані в ДАІ де співробітники міліції вимагали від них не надавати транспорт для поїздок підприємців у Київ. У свою чергу, в департаменті ДАІ МВС України спростували інформацію про те, що співробітники Державтоінспекції Львівської області перешкоджають виїзду в Київ автобусів. Також  23 листопада голова правозахисної організації "Актив Черкащини" підприємець Руслан Зоря повідомив, що автобуси, які везли черкаських підприємців у Київ на мітинг протесту проти Податкового кодексу, на виїзді з Черкас зупиняли інспектори ДАІ. З тридцяти автобусів  продовжили маршрут лише близько десяти. Як повідомлялося, на четвер заплановані масштабні акції протесту підприємців на Майдані в Києві  і по всій Україні. 22 листопада на Майдані почалися акції підприємців,що  протестуюють проти прийняття нового Податкового кодексу. По матеріалах: УНІАН
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі