На кордоні між Україною та Словаччиною з'явиться ще один пропускний пункт

Поділитися
Україна і Словаччина мають намір відкрити пункт пропуску "Уліч (Словаччина)-Забрідь (Україна)" у 2012 році. Про це повідомив представник прес-центру Закарпатської обласної державної адміністрації.
Україна і Словаччина мають намір відкрити пункт пропуску "Уліч (Словаччина)-Забрідь (Україна)" у 2012 році. Про це повідомив представник прес-центру Закарпатської обласної державної адміністрації.Закарпатський губернатор Олександр Ледида з головою Пряшівського самоврядного краю Словаччини Петером Худіком підписали план дій зі створення нового пункту пропуску. «Уліч і Забрідь - це гірські регіони, які потребують динаміки розвитку. До того ж, цей перехід дозволить скоротити відстань перетину польсько-словацько-українського кордону», - сказав Ледида. Словацька й українська сторони повинні підготувати проектно-кошторисну документацію з розвитку інфраструктури. Навесні її має розглянути спільна міжурядова комісія, а через рік пункт пропуску повинен почати функціонувати. Нагадаємо, Державна митна служба планує відкрити додатково 21 пункт пропуску до вже існуючих до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. У той же час, на Сумщині відкрили 5 нових пропускних пунктів на кордоні з Росією.

За матеріалами Подробности

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі