На Ассанжа одягнуть спеціальний браслет

Поділитися
Засновник сайту «WikiLeaks» Джуліан Ассанж оселиться за однією з адрес у передмісті Лондона, у графстві Саффолк, і повинен буде щодня о 18:00 приходити і відмічатися у поліцейській ділянці.
Засновник сайту «WikiLeaks» Джуліан Ассанж оселиться за однією з адрес у передмісті Лондона, у графстві Саффолк, і повинен буде щодня о 18:00 приходити і відмічатися у поліцейській ділянці.У Ассанжа вилучили паспорт і наділи на нього спеціальний браслет, щоб стежити за пересуваннями. Окрім цього, засновнику «WikiLeaks» ввели персональну комендантську годину - йому заборонено з'являтися на вулиці з 10 ранку до 2 години дня і з 10 вечора до 2 годин ночі. Проте у залі суду Ассанжа так і не звільнили. Як пояснили адвокати, суд повинен дотриматись деяких формальностей, у тому числі отримати апеляцію шведської сторони на рішення британського суду. За законом поки це не відбудеться, обвинувачений не може залишати будівлю суду. Ассанж був заарештований у Великобританії 7 грудня за запитом Швеції, де його підозрюють у скоєнні сексуального насильства над двома жінками. Багато спостерігачів пов'язують кримінальне переслідування Ассанжа з його ресурсом, зокрема - з публікацією на сайті WikiLeaks таємного листування американських дипломатів. У вівторок магістратський суд Вестмінстера звільнив його під заставу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі