Макфол: США хочуть якомога швидше ратифікувати договір про СНО

Поділитися
Адміністрація США вважає, що російсько-американський договір про скорочення наступальних озброєнь (СНО) має бути ратифікований протягом найближчих двох тижнів, заявив радник президента США у Росії та Євразії Майкл Макфол.
Адміністрація США вважає, що російсько-американський договір про скорочення наступальних озброєнь (СНО) має бути ратифікований протягом найближчих двох тижнів, заявив радник президента США у Росії та Євразії Майкл Макфол."Ми вважаємо абсолютно очевидною необхідність ратифікації цього договору, причому це має бути зроблено якомога швидше - протягом найближчих двох тижнів", - заявив чиновник. За його словами, на підтримку договору висловилися практично всі представники адміністрації, включаючи міністра оборони Роберта Гейтса. Нагадаємо, прем'єр-міністр РФ Володимир Путін раніше заявив, що Росія буде змушена нарощувати ядерний потенціал, якщо США не ратифікують договір про стратегічні наступальні озброєння, підписаний главами двох держав у квітні 2010 року. Колишні держсекретарі США, серед яких Генрі Кіссінджер і Колін Пауелл, звернулися до республіканців у Сенаті із закликом підтримати новий російсько-американський договір про скорочення наступальних озброєнь.

За матеріалами «Голосу Америки»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі