Кримський генерал видав інструкції для міліціонерів з вживання алкогольних напоїв

Поділитися
У Криму видано книгу з інструкціями для міліціонерів з вживання алкогольних напоїв під час оперативно-розшукової діяльності. Автор - генерал-майор міліції, начальник Кримського юридичного інституту Василь Бірюков.
У Криму видано книгу з інструкціями для міліціонерів з вживання алкогольних напоїв під час оперативно-розшукової діяльності. Автор - генерал-майор міліції, начальник Кримського юридичного інституту Василь Бірюков. Книга розповідає, як оперативникам залишатися у свідомості під час  застілля, не бовкнути таємницю, швидко тверезіти і лікуватися від похмілля. Свою працю автор випустив обмеженим тиражем. «Горілка, коли її п'ють, розуму не додає і не забирає, вона перевіряє, чи є він», - пише генерал-майор міліції. «Горілка кольору не має, але у того, хто її п'є, фарбує ніс і чорнить репутацію», - застерігає генерал молодих міліціонерів. «Під час похмеляння слід суворо дотримуватися старого, добре, перевіреного часом правила «Від чого захворів - тим і лікуйся». Суть його полягає в тому, що ефект таких процедур виключно залежить від правильності вибору напою. Похмелятися  варто намагатися тими ж напоями, які були випробувані напередодні. У разі дотримання цього правила разючий ефект гарантований», - пише автор у розділі «Що робити, якщо ви все-таки перевищили свою дозу?». Крім рекомендацій, книга містить також «Алкогольний глосарій». «Бухати - вживати алкоголь у великих кількостях, як правило, протягом тривалого часу. Приклад: вожата бухала всю зміну», - уточнює автор. За матеріалами ІА«Новый Регион»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі