Київські маршрутки замінять автобусами

Поділитися
Незабаром на зміну деяким столичним маршруткам прийдуть великі автобуси. Не виключено, що скоротиться кількість самих маршрутів, які дублюються.
Незабаром на зміну деяким столичним маршруткам прийдуть великі автобуси. Не виключено, що скоротиться кількість самих маршрутів, які дублюються.Про це заявив заступник голови мерії Руслан Крамаренко. За його словами, по одному лише проспекту Перемоги проходять 12 маршрутів міського транспорту. «Це недоцільно! Я не розділяю приватні та комунальні транспортні служби і не хотів би політизувати це питання. Маршрут повинен бути один, з великовантажним транспортом, відповідати прийнятим стандартам і надавати якісну послугу» - зазначив чиновник. Розподіляти маршрути між перевізниками будуть на підставі конкурсу. «Хто на ньому буде працювати - державне чи приватне підприємство - слід визначати на конкурсі. Але не повинні сім приватних компаній ходити по одному маршруту, заважаючи один одному. Складання плану розв'язок - це складна кваліфікована робота, яка в підсумку вплине на економіку «Київпастрансу» та метрополітену» - додав Руслан Крамаренко.

За матеріалами Коммерсант- Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі