Київські кінотеатри готуються до акцій протесту

Поділитися
Співробітники київських комунальних кінотеатрів готуються до акцій протесту у зв'язку з можливим продажем їхніх приміщень.
Співробітники київських комунальних кінотеатрів готуються до акцій протесту у зв'язку з можливим продажем їхніх приміщень.За інформацією газети "Сегодня", на вчорашніх спецзборах співробітники кінотеатру "Ленінград" написали лист-звернення до мерії, у якому вимагають, щоб чиновники продовжили з ними договори. "Нас попередили, що контракти закінчилися і продовжувати їх ніхто не буде. Це означає, що кінотеатри можуть віддати приватникам, зробивши з нас якісь ресторани, або ж просто підвищити ціни на квитки. Але ж за цей час ми стільки зробили! Перебудували "Ленінград", де була барахолка, церква і гей-клуб. Тепер - найбільший екран, долбі-система, м'які крісла, репертуар, як у приватників, і низька ціна квитків", - заявила директор кінотеатру Ірина Богорська. Вже сьогодні подібне звернення напишуть співробітники кінотеатру "Флоренція", які заявили також, що готуються до акцій протесту. Заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Пузанов поки лаконічний. "Спецкомісія прийме рішення по кожному кінотеатру", - заявив він. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що київські муніципальні кінотеатри - "Флоренція", "Ленінград", "Росія" і "Лейпціг" можуть продати.

За матеріалами газети "Сегодня"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі