Кіркоров домовився з побитою ним Яблоковою про мирову угоду

Поділитися
Співак Філіп Кіркоров і режисер премії «Золотий грамофон» Марина Яблокова, яка заявляє, що артист побив її, домовилися укласти мирову угоду.

Співак Філіп Кіркоров і режисер премії «Золотий грамофон» Марина Яблокова, яка заявляє, що артист побив її, домовилися укласти мирову угоду.

«Найближчим часом буде підписано. Наразі обговорюються останні деталі.Справа буде завершена миром», - сказав у неділю, 12 грудня, «Інтерфаксу» адвокат Яблокової Сергій Жорін.

За його словами, Кіркоров виплатить Яблокова «пристойну грошову компенсацію, яка піде не М. Яблоковій, а відразу в благодійний фонд».

Жорін не став називати суму компенсації до підписання всіх документів.

Двома днями раніше Кіркоров заявив про свою зацікавленість укласти мирову угоду з побитою ним помічницею режисера програми «Золотий грамофон» Яблоковою. «Прошу вибачення, готовий перепросити її особисто і публічно перепрошую, що я зробив стосовно до неї», - заявив Кіркоров в інтерв'ю, яке було оприлюднене в п'ятницю в телепрограмі «Пусть говорят» Першого каналу.

Він заявив, що хотів би врегулювати проблему шляхом мирової угоди. «Я хотів би, звичайно, щоб ми підписали мирову угоду. Я готовий принести моральну і матеріальну компенсацію за завдану їй шкоду. Її право - як розпорядитися цими грошима і яку суму вона оголосить і скаже, і скаже: якщо навіть не скаже, я сам принесу, мені навіть говорити не треба», - сказав Кіркоров.

Нагадаємо, що 6 грудня під час репетиції виступу на церемонії «Золотий Грамофон» Кіркоров у різкій формі висловив невдоволення щодо  спрямованого на нього прожектором. Другий режисер церемонії Яблокова попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до жінки і почав її бити. Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди.

Пізніше Кіркоров публічно вибачився перед М. Яблокова. Він заявив, що сам в шоці від подій, і пояснив свою поведінку серйозною хворобою, нападами якої він страждає двічі на рік і яка супроводжується втратою пам'яті.

9 грудня Кіркоров повернувся з Ізраїлю, де пройшов обстеження в неврологічному відділенні клініки Тель-Авіва. Лікарі заявили, що інцидент з Яблокова - результат нервового зриву, а не психічних захворювань.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі