Голова КМДА пообіцяв киянам «приємні» сюрпризи до Нового року

Поділитися
Новий глава КМДА зізнався, що цього року Київ зустріне Новий рік зовсім не так, як зазвичай. Для городян підготували багато яскравих і незвичайних приємностей.

Новий глава КМДА зізнався, що цього року Київ зустріне Новий рік зовсім не так, як зазвичай. Для городян підготували багато яскравих і незвичайних приємностей.

Олександр Попов розповів, що цього року новорічна ніч буде проведена в Києві зовсім по-новому. Принаймні, чиновник пообіцяв, що Київ не осоромиться у порівнянні з іншими європейськими столицями. При цьому гроші на новорічні оригінальності для міста, за словами Попова, витрачають не тільки з бюджету.

«В умовах, коли кошти міського бюджету слід витрачати економно, ми залучаємо до співпраці бізнес-структури, які готові нам допомогти зробити ці свята в Києві яскравими і незабутніми, - розповів Олександр Павлович. - По-новому засяє Хрещатик і підходи до нього, буде багато ілюмінації. Окрім піротехнічного буде і світломузичне шоу. Всього я вам не скажу, хочу, щоб тих киян і гостей столиці, які прийдуть зустрічати Новий рік на головну площу країни, чекав справжній сюрприз. Скажу тільки, що кияни будуть приємно здивовані. Вони побачать те, чого ще не бачили».

У Новий рік глава КМДА побажав киянам, щоб всі їхні надії виправдалися і всі плани здійснилися.

«А ще - стабільності, впевненості в завтрашньому дні, розуміння того, що наше улюблене місто чекають у наступному році великі зміни на краще, які всі кияни неодмінно відчують», - додав чиновник.

За матеріалами Комсомольская правда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі