Елегантний мінівен на всі випадки життя!

Поділитися
Переймаючись метою придбати автомобіль, за допомогою якого можна і гроші заробляти, і сім'єю їздити на природу, і великою компанією свята відзначати - багато автолюбителів звертають свою увагу на мінівени. І роблять це не даремно.

Мабуть, мінівен - це найбільш універсальна і практична форма авто. Судіть самі: ідеально підходить для поїздок великою родиною або компанією по місту і за місто, оптимальний для бізнесменів, що працюють на себе у сфері доставок товарів, прекрасно підходить для перевезення різних вантажів - у тому числі, наприклад, меблів при переїзді у новий офіс або будинок. Для цих, власне, цілей, легендарний світовий автобренд «Мерседес-Бенц» і випускає серію мінівенів «Віто» - чудових автомобілів вантажопідйомністю до 1 тонни.

Ця модель заслужено стала популярною в Україні - оскільки чудово підходить для руху містом - завдяки своїй маневреності, і аж ніяк не ідеальними українськими дорогами - кліренс машини високий, майже на рівні джипів. За рахунок комфортної підвіски «Віто» впевнено йде по трасі, з високою швидкістю, минаючи більшість дорожніх нерівностей. Ще один плюс - висока посадка водія дає хороший огляд дороги. А комфортний салон, дозволяє перевозити до 7 пасажирів (окрім водія), а також великогабаритні, об'ємні і нестандартні вантажі. Всі ці перераховані вище переваги автомобілів Віто викликають повагу у водіїв усього світу.

Не варто також забувати про економічність та екологічність двигунів «Мерседес». В оновлених «Віто» використовується унікальна технологія BlueEFFICIENCY, яка забезпечує максимально дбайливе ставлення до навколишнього середовища та економію палива. Так само, в оновлених автомобілях Віто, помітно знизився рівень шуму, а нова ходова частина помітно полегшує керування автомобілем. Окрім того, «Віто» відрізняється тепер ще більшою вантажопідйомністю і міцністю.

Модельний ряд мінівенів «Мерседес-Бенц» регулярно поповнюється новим обладнанням, за допомогою якого можна підібрати саме ту комплектацію, яка найбільш відповідає побажанням споживачів. Актуальні новинки - «Віто» у комплектації «Crew» і «Shuttle».

Crew - у перекладі з англійської, «команда», «компанія» - автомобіль, розрахований на комфортабельний проїзд 8 пасажирів - 7 з яких будуть сидіти у зручних сидіннях у просторому салоні, маючи під рукою попільнички і підстаканники - загалом, все необхідне для вилазок на природу або поїздок на великі відстані. А у випадку, якщо компанію з 8 осіб зібрати не вийшло, можна скласти задній ряд сидінь - вийти більше місця для шашлику і сувенірів. А якщо Вам часто доводиться їздити по бездоріжжю, то ми можемо запропонувати автомобіль з повним приводом 4х4!

Ну, а Shuttle - пропозиція, орієнтована на бізнесменів. Максимальне число пасажирів у салоні - 6, однак більше місця для «корисного навантаження».

Обидві новинки продаються зараз за спеціальною ціною - Vito Crew - 33 350*, а Vito Shuttle - 35 200* євро.

Запитуйте Mercedes Vito Crew і Shuttle в офіційного дилера за тел. +38-044-201-60-00

Вся інформація на сайті:


https://mercedes-benz.kiev.ua/

* Вся оплата тільки у гривнях за комерційним курсом на день оплати.


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі