Донецька область за 9 місяців «зменшилася» майже на 26 тисяч

Поділитися
© israelonline.ru
У Донецькій області за січень-вересень поточного 2010 року кількість населення зменшилася на 25,9 тисяч осіб і на 1 жовтня становила 4 мільйони 440,8 тисяч осіб. Про це повідомила в середу, 17 листопада, перший заступник начальника Головного управління статистики Донецької області Лариса Мішина.
У Донецькій області за січень-вересень поточного 2010 року кількість населення зменшилася на 25,9 тисяч осіб і на 1 жовтня становила 4 мільйони 440,8 тисяч людей. Про це повідомила в середу, 17 листопада, перший заступник начальника Головного управління статистики Донецької області Лариса Мішина. За її словами, зменшення кількості населення відбулося переважно через перевищення на 25,4 тисячі кількості померлих над кількістю народжених. У січні-вересні 2010 року в області померло 56,2 тисячі людей, що менше порівнянно з січнем-вереснем минулого року на 0,4%, але в 1,8 рази більше, ніж народилося. Кількість народжених у січні-вересні порівнянно з аналогічним періодом 2009 року зменшилася на 6,5% і становила 30,8 тисяч дітей. Мішина також зазначила, що за підсумками 9 місяців 2010 року сальдо міграції стало негативним. За січень-вересень в область прибуло на постійне місце проживання 11,4 тисяч людей, що на 4,8% менше, ніж виїхало (11,9 тисяч осіб). На закінчення вона підкреслила, що на демографічну ситуацію в регіоні значною мірою впливають соціально-економічні процеси в країні й в області.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі