Блок Кличка: Суд переніс засідання щодо київських тарифів на ЖКП на 20 жовтня

Поділитися
Суд переніс на 20 жовтня засідання щодо тарифів на житлово-комунальні послуги (ЖКП) у Києві. Про це повідомляє прес-служба Блоку Віталія Кличка у Київській міській раді.
Суд переніс на 20 жовтня засідання щодо тарифів на житлово-комунальні послуги (ЖКП) у Києві. Про це повідомляє прес-служба Блоку Віталія Кличка у Київській міській раді.Так, заступник голови фракції Блоку Віталія Кличка у Київраді Наталія Новак звинуватила представників Київської міської державної адміністрації (КМДА) у навмисному затягуванні розгляду цієї справи за допомогою ігнорування судових засідань. "19 липня мало відбутися судове засідання за позовом Блоку Кличка до столичної держадміністрації, в якому ми оскаржуємо тарифи, які були затверджені розпорядженням КМДА від 30 листопада 2009 року. Проте ніхто з мерії на це засідання не з'явився, і його було перенесено", - заявила Новак. Вона висловила обурення тим, що суд призначив дату наступного засідання на 20 жовтня 2010, хоча Кодекс адміністративного судочинства передбачає "розумні" терміни розгляду справи. Окрім того, суд відмовився залучити у якості третьої особи зі сторони позивача жителя Києва, який за власною ініціативою прийшов на судове засідання і висловив бажання долучитись до позову Блоку Кличка. Нагадаємо, після підвищення тарифів на газ для населення, запланованого на 1 серпня, ціна на опалення і гарячу воду збільшиться на 20-25%. Про це у четвер, 15 липня, заявив міністр із питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич. «У зв'язку з тим, що у собівартості тепла і гарячої води газ складає в середньому 53%, то, за нашими розрахунками, ціна на тепло і на воду підніметься від 20 до 25%», - сказав він. Він також розповів і про причини подібного підвищення. За словами міністра, зростання тарифів на газ для населення пов'язане зі збільшенням ціни імпортного газу за контрактом та секвестром держбюджету.

За матеріалами: прес-служба Блоку Кличка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі