Білл Гейтс вирішив залишити своїх дітей без спадщини

Поділитися
Голова ради директорів компанії Microsoft і один з найбагатших людей планети Білл Гейтс заявив, що не бачить сенсу залишати свої статки у спадок власним дітям. Мільярдер вважає, що цей крок не принесе ніякої користі ані для них, ані для суспільства.
Голова ради директорів компанії Microsoft і один з найбагатших людей планети Білл Гейтс заявив, що не бачить сенсу залишати свої статки у спадок власним дітям. Мільярдер вважає, що цей крок не принесе ніякої користі ані для них, ані для суспільства.Відзначимо, що у 2008 році Гейтс облишив щоденну роботу в Microsoft для того, щоб зайнятися благодійною діяльністю. Разом зі своєю дружиною він організував Фонд Білла і Мелінди Гейтс. Його діяльність спрямована на боротьбу з хворобами і голодом у країнах третього світу. У мільярдера троє дітей - 14-річна Дженніфер, 11-річний Рорі і 8-річна Фібі. За словами бізнесмена, він віддасть своїм дітям частину грошей, але ця сума не буде значною частиною його майна. Як вважає Гейтс, його діти повинні працювати і самі досягати успіху, але при цьому відчувати батьківську турботу. Нагадаємо, раніше Білл Гейтс і Уоррен Баффет закликали найбагатших людей Америки наслідувати їхній приклад і віддати 50% свого майна на благодійні цілі. Баффет і Гейтс надіслали підприємцям, які знаходяться в списку мільярдерів журналу Forbes, відповідну петицію. Китайський мільярдер Чень Гуанбяо, глава компанії Jiangsu Huangpu Renewable Resources Utilization, першим у Китаї відгукнувся на ініціативу своїх американських колег і погодився пожертвувати після смерті весь свій статок на добродійність.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі