"Барселона" розгромила "Реал" з рахунком 5:0

Поділитися
У матчі 13-го туру чемпіонату Іспанії з футболу в понеділок, 29 листопада, "Барселона" розгромила на свому полі "Реал Мадрид" з рахунком 5:0.
У матчі 13-го туру чемпіонату Іспанії з футболу в понеділок, 29 листопада, "Барселона" розгромила на свому полі "Реал Мадрид" з рахунком 5:0.У складі "Барселони" перший гол забив Хаві (10-а хвилина), Педро (18-а хвилина), Давід Вілья забив два поспіль (на 55-й і 58-й хвилинах), а також Жеффрен (90-а хвилина) . Забивши 5 голів, футболісти "Барселони" отримали п'ять попереджень у ході матчу. На 11 гравців "Реала" довелося 7 попереджень та 1 видалення (за удар суперника у доданий арбітром час був видалений Серхіо Рамос). Для головного тренера "Реал Мадрид" Жозе Моурінью вчорашня поразка з рахунком 0:5 стала найбільшою в його кар'єрі. Після матчу тренер так прокоментував розгромну поразку від «Барселони»: «Це не приниження! Це просто моя перша поразка. Ніколи раніше не програвав 0:5, але цей результат легко пережити, тому що у нас не було шансів перемогти. Це не одна з тих поразок, після яких залишається тяжке враження через суддівство або три суперечні м'ячі. Просто одна команда грала дуже добре, а інша - дуже погано. Це заслужена поразка. Проте, думаю, що боротьба в чемпіонаті буде йти до кінця. Тиждень тому ми випереджали «Барселону» на одне очко, сьогодні поступаємося двома. Сьогоднішній результат - це подарунок тій команді, яка грала дуже добре і покарання тій, яка діяла дуже погано. Я завжди говорив, що «Барселона» - це готовий продукт. До цього матчу ми грали добре, але нам треба ще багато чого зробити, щоб «Реал» теж став готовим продуктом. Після матчу я поговорив з гравцями і сказав, що чемпіонат не закінчується сьогодні. Хто знає, може, ми повернемося на цей стадіон ще в цьому році. Рік тому я залишав «Камп Ноу» після поразки, але кілька місяців по тому я їхав з Іспанії переможцем Ліги чемпіонів», - наводить слова Моурінью Аbola. Раніше клуби, очолювані португальським тренером, 4 рази програвали з рахунком 0:3. По разу під керівництвом Моурінью з таким результатом поступилися «Бенфіка», «Порту», «Челсі» та «Інтер». До нинішньої зустрічі команди Моурінью на «Камп Ноу» двічі грали внічию і тричі поступались.

За матеріалами: Спорт.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі