Азаров наказав Кабміну підготуватися до прийняття Податкового кодексу

Поділитися
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству фінансів, Державної податкової адміністрації та іншим профільним міністерствам і відомствам терміново приступити до розробки документів, які необхідно затвердити після набуття чинності Податкового кодексу.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству фінансів, Державної податкової адміністрації та іншим профільним міністерствам і відомствам терміново приступити до розробки документів, які необхідно затвердити після набуття чинності Податкового кодексу."Я прошу Міністерство фінансів, Державну податкову адміністрацію та інші міністерства і відомства, яких це стосується, терміново приступити до розробки документів, які повинні бути затверджені після набуття чинності Податкового кодексу", сказав він на засіданні Кабінету міністрів у середу, при цьому із задоволенням зазначивши підтримку більшості у Верховній Раді податкової реформи. "Всіх прошу підготуватися до вивчення основних положень цього системного закону та їх роз'яснення платникам податків. Ми повинні робити все так, щоб набуття чинності нових норм пройшло з мінімальними ускладненнями", - зазначив прем'єр, додавши, що також необхідно ретельно аналізувати практику впровадження податкової реформи та "терміново реагувати при виявленні помилок і неточностей". "Податковий кодекс зачіпає інтереси мільйонів наших громадян. У нас вільна демократична країна, тому ті, хто побачив у кодексі мінуси, вийшли на вулицю і заявили про свою незгоду. Уряд з повагою ставиться до всіх громадян, до всіх законних інтересів, але підкреслює, що рішення ми приймаємо в інтересах превалюючої більшості нашого суспільства", - пояснив глава уряду.

За матеріалами: РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі